Varme

VI TAGER OS GODT AF DINE VARMESYSTEMER

Hvis du skal have ydet service eller installeret nyt varmesystem, kan vi hos BARSLUND & CO. hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med den del af blikkenslager arbejdet og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde uanset omfanget. Vi hjælper både private og erhvervskunder med at optimere det nuværende varmesystem eller installere et nyt.

Hos BARSLUND & CO. kan vi klare en bred vifte af forskellige opgaver. Hvis du har problemer eller udfordringer med vand, varme eller afløb tager vi os hurtigt af det.

Men vi kan også klare større opgaver. Er du på udkig efter et nyt badeværelse eller måske et nyt toilet med vask, er det et arbejde, vi har erfaring med at løse. Både små og store renoveringsarbejder tager vi os af. Det kan dreje sig om udskiftning af faldstammer, små og store varmecentraler, rørudskiftninger eller måske vil du gerne have nye og mere energirigtige radiatorer i dit hjem. Vi kan altid give dig den bedste rådgivning, da vi via vores erfaring hurtigt kan se, hvilken løsning der vil passe bedst til din bolig.

Vi er i mange år blevet brugt flittigt af eksempelvis bolig- og andelsforeninger, og vi har i det hele taget et meget godt tag på de installationer, som findes i etageejendomme. Så hvis I har brug for en fast samarbejdspartner, der hurtigt kan sætte sig ind i jeres behov, skal I ikke tøve med at henvende jer til os.

LANDSDÆKKENDE GARANTI FOR VVS-ARBEJDER

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.

Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse.

VARMESERVICE TIL PRIVATE, ERHVERV OG STØRRE EJENDOMME

Vi tilbyder en lang række løsninger, når det gælder varmesystemer. Lige fra opsætning af nye varmtvandsbeholdere til varmestyring og eftersyn af eksisterende installationer. Vi har stor ekspertise, og vores mangeårige erfaring med løsning af diverse opgaver inden for dette felt gør os til en stærk samarbejdspartner.

Vi kan være behjælpelige med både vand, varme. Skal I have udskiftet en pumpe, er det også et arbejde, vi kan udføre hurtigt og tilfredsstillende. Store varmesystemer i beboelsesejendomme, institutioner og virksomheder er vores speciale, hvor vi kan hjælpe med at sikre, at de store installationer altid er klar til brug.

Vi udfører naturligvis også vand og varmeoptimering af installationer i parcelhuse og villaer.

Da vi er medlem af TEKNIQ, er du i øvrigt også sikret garanti på det arbejde, som vi udfører.