Blikkenslager service

BLIKKENSLAGER SERVICE TIL PRIVATE, ERHVERV OG STØRRE EJENDOMME

Vi tilbyder en lang række løsninger, når det gælder varmesystemer. Lige fra opsætning af nye varmtvandsbeholdere til varmestyring og eftersyn af eksisterende installationer. Vi har stor ekspertise, og vores mangeårige erfaring med løsning af diverse opgaver inden for dette felt gør os til en stærk samarbejdspartner.

Vi kan være behjælpelige med både vand, varme. Skal I have udskiftet en pumpe, er det også et arbejde, vi kan udføre hurtigt og tilfredsstillende. Store varmesystemer i beboelsesejendomme, institutioner og virksomheder er vores speciale, hvor vi kan hjælpe med at sikre, at de store installationer altid er klar til brug.

Vi udfører naturligvis også vand og varmeoptimering af installationer i parcelhuse og villaer.

Da vi er medlem af TEKNIQ, er du i øvrigt også sikret garanti på det arbejde, som vi udfører.

EKSPERTER I LOKALOMRÅDET

Vi arbejder altid på at være effektive og komme hurtigt ud på din opgave. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

LANDSDÆKKENDE GARANTI FOR VVS-ARBEJDER

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret en Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-ARBEJDER.

Garantiordningen har til formål af sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved ankenævnet for Tekniske installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde kendelsen.

HVORDAN SKAL VI HJÆLPE DIG?

Det kan være en stor opgave at sørge for, at eksempelvis en boligforenings vand og varmesystemer, afløb og toiletter altid fungerer korrekt og optimalt. Det kræver nemlig indsigt i og viden om mange forskellige forhold, og netop derfor er det en god idé at alliere sig med os. Vi besidder både den nødvendige viden og det tekniske know-how. Derfor kan BARSLUND & CO. blandt andet hjælpe dig med:

  • Vand og varme installationer
  • Varmestyring og løbende service af anlæg og installationer
  • Stoppede afløb
  • Renovering af toiletter, afløb og køkkener
  • Almindelig Blikkenslager opgaver


Der er mange fordele ved at vælge os til at stå for din blikkenslager service. For det første er du sikret et professionelt stykke arbejde, og for det andet er det billigere at vælge det samme firma til at forestå alle opgaver i en ejendom. På den måde er du også sikker på, at arbejdet hver gang bliver udført i ordentlig kvalitet. Vi står i dag for ejendomsservice for flere store ejendomme, virksomheder og privatboliger. Vi ser frem til også at hjælpe dig.